solsolsol

så var det heelg snart. igen. fy så skönt!=) just nu känns det verkligen toppen att få se solen, att det inte känns så tungt att gå till jobbet och att det snart är semester!

hoppas på braaa väder! hur som helst, nu ska ja kila och göra mig redo för jobbet. ja vet inte vad mer ja ska skriva.

påskipåsk

en sak är säkert, i love it!

image37

happy påsk

 hoppas ni kan laga mat själv i helg, för i helg ska det skotras!:)  vare sig vädret är bra eller inte. hihi. 

jamen, iaf. glad påsk! 

image36

du vet väll att...

Jag älskar Dig!

marknad, jobb och alkohol.

hejsan hoppsan. så var den snart helg, jobb helg, fest helg och marknadshelg. dem som klarar sig levande ur detta ska ha en stjärna! :) jag ska göra ett försök iaf, kommer säkert vara sjukt mkt folk men meeen.

snart är det påsk, och det innebär nån dags ledighet. det ska ja ta vara på genom å köra skooooter! :) snart åker vi ju mot fjällvärlden också, ska bli intressant.

dessa uppkommande röda saker gör mig gaaaaaalen. vad ska man ta sig till? förbeenades shit.

har varit rätt duktig idag (dock inte lika duktig som malin var) :D haha.
klev upp vid niio redan, det är rätt bra för att vara mig. snart är det jobb, men först ska ja springa genom marknaden en sväng, se om det finns något av värde där.
nååja. ja vet inte vad ja ska hitta på mer. ska göra mig redo för staden.

heejs

hejdå

då åker ja då. ingen hemma före fyra. ha en trevlig lördag kväll. ensam. fast ja vet du inte bryr dig som ja hade gjort. du sover ju ändå bara!
prio fem i mitt liv. jobb.
prio ett i ditt liv. jobb.

där är skillnaden. trist. är väll bara acceptera eller söka sig ut i singelvärlden. så illa är det. men du förstår ju inte de. vaaad ska ja göra för att du ska förstå?

nu drar ja, får se när ja kommer hem. hejdå

and here we go

okok, imon draaaar jag. fyfan vad skönt. slippa denna äckliga stämning och bara få dricka lite alkohol (vilket var ett braa tag sedan:) ok, ja känner mig SJUUUUKT less, sjukt less.
då vet ni..

men det verkar ju bara vara ni som är så hjälpsamma. helt sjukt tröga eller?  jag vet att ja missbrukar "sjukt" men det skiter ja i.. :)

nu ska ja sova, sen har ja date på stan och sen åker ja. hare fint folks så syns vi.
ooch, deppa inte. det är bara ja som är uttråkad, less och aggressiv. hoppas ni är gladare.

puss

och ändrade planer

ja ska på hemlig ort i helg. deni. sug på den alla nyfikna. : o)

bara för att ja ska få vara lite hemlig för en gång skull. fast vissa vet ju redan då såklart. men imorgon får man ju allt se vad som sker, slö time kanske. är väll allt man orkar med. en färgklick i håret hade också behövts :-)

6 timmar kvar sen är det helg! HEJA!

soffpotatis

jag tycker illa om mina drömmar just nu, dem får mig att bli frustrerade så ja inte kan sova. och drömmen ja hade inatt var inte att leka med vill ja lova : (
nä, nu får det fan va ett slut på detta drömmande, låt mig vara. :-)

till helgen blir det kanske en drink eller två, om det vill sig vääl. nån krog sväng vet ja inte om ja orkar med däremot. melodi måste man ju kolla iaf:) och nu har ja ju raggat ihop ett sällskap så det blir braaa braa!

idag är det jobb som gäller, det känns skönt att gå till jobbet, slippa vara hemma. för en gångs skull. just nu är det inte direekt trevlig vistelse hemma om man ser det såå.
att sitta tyst för sig själv är ingen höjdare, men om vissa vill ha det så så ska dem få det  så. thaats it.
nu får det fan i mig vara noog. iiiiooo. less.


jag hade vela åka å hälsa på lite folk nere i umeå. hade vart roligt! men inte så uppskattat tror ja, fast å andra sidan, ja gör ju som ja själv vill.  : o)  får kanske ta och styra upp något här snart.

   hoppas mitt fin fina paket anländer snart :)

ooch det gick inte.

ja oj, 2 inlägg på mindre än en timme, det måste bara vara rekord för denna blogg :)
 ja gick å la mig men mkt riktigt gick det inte att somna, ja försökte inte ens.

ja blev bara arg ,ledsen och besviken ännu mera. ja tänker inte ta emot ett sådant erbjudande förrän våran vardag ser normal ut. ja är hellre med dig fler dagar om året än utomlands en vecka eller två. helst både och men det kommer inte ske. inte som de sett ut nu i några månader..

att kunna planera en vardag fritid är mer värt än något annat. just nu funkar det inte. ja tänker inte ens försöka för ja blir ändå bara besviken i slutändan. jag vill kunna leva som om man dog imorgon, det är precis vad som kan hända nämnligen... inte som att, ja jobbar ihjäl mig för att kunna vara ledig påsken som ja ändå är ledig och för att få extra pengar principen. nej tack, den håller inte. pengar är inte allt, det är en stor del men långt ifrån allt. minnen och upplevelser det är livet, det är det man kommer komma ihåg i slutändan, därför vill ja leva för de också.

 se det så här. ja bestämmer mig för att jobba iställlet för att ta mina 4 veckor semester i år, jag menar, ja får ju mer pengar i plånkan och så får ja ju va på mitt kära jobb som betyder mer än allt annat. ärligt talat, finns det folk som tänker så? ja det gör ju de, och det är tragiskt. sök hjälp.

men, än en gång är det ju jag som gör valet att stanna i denna onda cirkel som vi kallar de (även du senast igår). varför gör jag de? jo nämnligen för att ja älskar dig, du betyder Allt. allt, fattar du de?
jag vill inte ta klivet ut igen. ja vill verkligen inte. men ja kanske är så illa tvungen för ja vill inte känna så här. om det är något ja avskyr så är det onda cirklar som går att göra något åt men ingen gör något åt. du kanske vore hitta dig en extrajobbande flickvän, och ja en pojkvän som vill ta vara på livet. det hade ju vart mer passande, egentligen.. men den tanken vill ja inte tänka, men den dyker upp lite då och då. det låter kanske löjligt men så är det ju.

tanken på att ens skaffa barn, (vilket ja mer än gärna skulle vela göra) finns inte, ja vill inte bli en "ensamstående" mamma vart kaarlsloken är på jobbet 24 timmar om dygnet osv. den tanken får mig att må illa och därför avstår ja. att ha familj kräver ännu mera pengar, och huuuur jävla mkt hade det inte då behövts jobbas om det inte räcker till nu utan barn dessutom. den tiden finns inte. jag vill inte höra ungarna säga. "varför är inte pappa hemma"  och då behöva ge svaret, han är hellre på jobbet än hemma. det gör att ja får magont, men ja skulle heller inte vela ljuga och säga att pappa måste jobba. (för det måste han inte.) nu gick det här liite till överdrigt. i know. men det skiter ja i :-) i dont caare. ja ska bli egoist, och hitta på saker själv. bara för mig själv. jees, den tanken har ja haft länge nu men det har som inte skett ännu. för ja har hoppats. kanske dags att sluta med de nu eller vad säger ni? :P

lev livet varje dag, som om det var den sista dagen du lever.

och så var frågan. . .

varför börjar ja tveka? kanske vore ta en funderare på den saken. finns vissa som kanske smittar av sig? :-(

den här känslan tycker ja inte om, den förföljer mig ständigt och ja vet inte om ja vill ha det så. den verkar inte vela försvinna av sig själv heller. vilket är det stora problemet. antingen får ja vänja mig vid den eller också göra något åt saken. mitt val alltså.

nuu ska ja sova. eller vrida å vända om förra natten upprepar sig. huuuj, den var inte att leka med . joobbig vad ordet. sov  sött. :)

RSS 2.0