att inta alkohol eller ej är frågan!

jag är lite seg på min uppdatering, men jag har inte suttit vid datorn allt för mkt! skönt har det varit faktist, för det är ju tecken på att det finns grejer att göra??

jag känner mig  besviken på allt som hänt, och vad tänker ja inte gå in på i detalj. men det finns många assholes som vandrar på denna planet! jag tillhör nog en av dom. men jag vet varför och jag sårar inte någon på det viset som vissa andra faktist lyckas med!! jag tycker det känns skönt å veta vart folk börjar stå, och vart man har alla. men samtidigt välldigt sorgligt! det är nu det märks vad alla går för vill ja lova. det är skrämmande!

nog om de, ja orkar inte tänka på allt!
igår var vi på stan och kikade snöyran, hopp med skoter/cross/cykel och skidor. riktigt roligt faktist! och ja var apnervös över om robin skulle lyckas med de han gjorde flera ggr... så grryyym!

sen blev det en sväng in i öltältet, jag kände dock att ja inte var sugen på någon dricka alls över huvudtaget!!
men jag tyckte det var riktigt roligt ändå. haha!
idag blir det kanske en liten sväng om, får se vad dagen har att erbjuda. jag kunde inte tacka nej till när inger frågade om ja skulle kunna jobba om det krisa sig, så blir det jobb blir det jobb och annars blir det martini! :) spelar inte så stor roll just nu iaf...


nu ska ja ta och göra mig redo iaf, syster kommer snart och vi ska kika på stan! sup lugnt ikväll!
puss

 

hockey-helg!

så var helgen över, sitter i byn och känner lugnet! det är ju såklart då det börjar göra ont i halsen och huvudet säger att jag ska sova. men nej, jag vägrar!
har vägrat nu några veckor men börjar känna att ja snart får vika mig, det är väll dax att ta smällen nu!? kom å ta mig sviin om du kan! :)

har varit en rolig helg, mkt har hänt hela tiden och hur sweet är inte de? på fredag for vi till kiruna, hade lite mys med tacos och idol. sen var det tidigt i säng för kidsen och vi satt å surfa lite tills vi inte orkade hålla ögonen öppna!
lördag var upp mitt i natten enligt mig, hockey stod på schemat då! och nog var det roligt å se alla småttingar, fick tårar i ögonen flera gånger bara för att de var så sööööta!

shoppade även lite, 2 par skor. mystofflor och vinterskor! :)
vart ska dessa få plats i min samling??

nåja, åkte hem till byn också. var lite hästmamma och nattade de små!

idag söndag är det veerkligen bara slapp som gäller... har iaf hunnit göra lite nytta som tagit ut skotern och gjort den körfärdig tills när all snö kommit! för nu i veckan ska det tydligen komma en heel del. NICE! :)

nu är det soffan, jag mår inte bra. bara erkänna! HOJA!



puss min älskling!

så har klockan slagit fredag, idag ska ja till kiruna! men innan det ska ja hinna sova ett x antal timmar och sen är det ansiktsbehandling. skööönt!

jag får med mig syster yster och mami. mys vi ska ha:)
anton spelar hockey på lördag och ja ska göra allt som står i min makt för att heja på dom... 
jag tänkte bara upplysa er om vart ja befinner mig!



me and my dear under hallåvin i år ! puss!

BRA!


4-0 mot lule..
Denna pojke gjorde min dag. tack! håll dig bara hel nu... ;)

SO SAD! :(

idag är en skit dag!

kolla bara på det här...


NU! ni ser det vita räcket som är kvar. på andra sidan är det borta..


det var på den dessa godingar stod och shejka loss!

 DÅ: sommaren 2009, love it!  nu är det bara borta. förstår ni??


RSS 2.0