<3

tjaa.. jag har utlovat ett hockeyinlägg! och daniela det kommer, men till helgen. tänkte mest bara berätta vad som sker nu, och eftersom det inte är allt för mkt blir det ju enkelt! ;) jobbar, och jobbar. till helgen tänkte jag dock köra lite skoter om vädret tillåter! igår var jag ledig, välbehövligt vill ja lova! sov, prommenerade och drack kaffe hos M. attans mysigt hus hade han! :) jag vill bara att denna vecka ska bli till en fredag och helg.. nuuu!! förövrigt flyter allt på, min baby och jag har det så myyysigt! Älskar dig. idag är det första dagen utan cigg, tredje veckan utan karra, bullar och läsk! nu hoppas ja bara att det ska hålla i sig ett bra tag. och just nu känns det faktist riktigt busenkelt. jag är envis!! ;) puss på er mina smultronfiskar!

en eld som slocknar.

hej hej hallåå.

ikväll har ja kommit hem från ö-vik. tänker inte skriva om den resan för den är värd ett eget inlägg med bilder!!:)
men min känsla jag har i magen säger mig att det är dax att blogga. konstigt nog är det med en tår i ögonen jag gör de, tycker inte om den här känslan. den kommer krypandes hela tiden! och hittills har jag lyckats tackla den bra varenda gång. jag känner mig besviken! men samtidigt skrattar jag bara åt saken. jag vet att ja inte ska bry mig. men är svårt att inte göra de!

det är i mig själv problemet sitter och det är bara jag som kan göra något åt saken!
jag behöver hitta mig själv och utifrån de ta ett beslut om varför jag känner som jag gör.. 

just nu hade ja behövt uppleva nytt. men om en månad kan det kännas bättre.. den som lever får se!

det är nytt för mig att vara ensam, har inte varit det på flera år. jag saknar det vi hade men det finns även det ja inte saknar!  vi vårdade inte de vi hade tillräckligt bra och till slut blev vi båda sårade. till slut dör allt och enda utvägen är där vi står idag! vi har båda valt denna väg för länge sen, och det sista man mister är hoppet om att glöden inte ska slockna men en dag gör även den det om man inte lägger på mer ved!




nyår, ja tack!

så var det 2010. leets see vad detta år har att erbjuda? jag får en positiv känsla i magen när ja tänker på att det faktist är ett nytt år... nya möjligheter, fler minnen att skapa och få umgås med alla man trivs med!
det här ska bli ett bra år! :)

nyårshelgen har spenderats i byn, min älskade by.. jag låter som en byfåne men enligt min mening är jag inte de.. jag trivs bra att vara här och mitt största intresse finns tillgängligt just här! jag behöver ju inte nämna vad det är för ni vet redan:)

imorgon ska ja dock tillbaka till stan, känns roligt att få träffa min älskling och pigan! har saknar er, men ja vet att ni haft det mysigt.. ;)

veckan som kommer blir det mkt hockey, föör hela slanten faktist! ska bli superkul att få se alla småttingar igen :) åker till ö-vik på torsdag och kommer hem på söndag/måndag.. kameran följer med så ni ska få bildbevis på allt! i promise..

hoppas ni haft ett lika mysigt nyår som jag! bjussar på lite bilder :)









sista bilden har ja snott av micke nilsson:)  (fiskmiljo.blogg.se)

kan bara sammanfatta mina senaste dagar med ett ord! MMmmm!

RSS 2.0