sommar och sol

så var man hemma, regn å rusk och kan man bli mer less?

nåja, lite bilder då.


glaaass i hamnen i ö-vik. smarr!!



även han smarra minsann! =)



på prommis i karlstad


kanotpicknick


så söööt


solmys


ännu mera solmyys


jag myser


älskling myser!


Vi har hittat vårat smultronställe!


Swedbank arena, perfekt läge! mitt andra smultronställe;)


ja, ni ser ju själva. kan det bli så mkt bättre! :D


shoppat lite på plats. ;)

            
jag i solen i kanoten.        båten i solen.

mörudden

i looove it! jes. välldans fint här vill ja lova. nu ska ja ut å promenixa, resan har gått riktigt bra och nu har vi anlänt till vår destination. sola, sola och shoppa är  vad som är inplanerat! YES!:)

puss och kram på er.

härliga semester

hej och hå. nu är det semester gott folk, braaaaa va?=)
i liiike it veeeery mycket.

i helg har det vart jobb och utgång med malin, attans vad trevligt det var!:) nästa gång vi partajar blir det nog i umeå eller vad sägs mallan?:-)

om 4 timmar drar vi. mot söder. guuuud vad mysigt. tur att jag får sova. börjar dock bli lite orolig för min kära man som inte sovit alls ännu, och ska köra bil i allt för många timmar. vojvoj.

nu ska ja börja ladda inför sista packningen, och sova en blund också! puss och kraaaam

Mums

heja, tisdagkväll. ensam, nyss städat. trååkigt. :-(

snart åker vi, på bilsemester, tjoho. hoppas vi hittar något smultronställe som vi vill flytta till! det hade vart great!
första stoppet blir mitt käraa ö-vik. sen vidare till karlstad och där ska vi mysa! :)

vad sägs om middag här?


MUUMS!:)

5 dagar kvar att arbeta. guu vad skönt.

myggjävlar

oooooh. vad skönt det var, vi var nyss på en cykeltur efter dundret stigen, sen till sandviken och sedan hem. lagom kvällstur :) därför njuuuter jag av lite b&j glass, som en apa. giissa vilken smak på glassen?:) mkt god är den hur som helst.

imorgon är det springing time igen, ska bli intressant att se hur mkt man orkar denna gången. mallan hon kör stenhårt vill ja lova. :) bra deee

imorgon har ja ett litet uppdrag, huuum. måste klura på den saken lite tror ja minsann:)

och snart gott folk är det lite semeeeesterrrrr!  bara 9 dagar kvar att arbeta. huur bra är inte de! hoppas det regnar mkt nu innan, så solen tittar fram sen när det är dags;)

nu ska ja va lite social, puss och hej.

lila med prickar i.

hejå hå. idag har ja ju varit vaken redan kl 8, heja heja! frukost time var det som stod på listan då. och sen vila en stund och seeen gott folk, ut å springa upp å ner, ner och upp. okej, jag orkade mer än ja trodde, och hade säkert orkat ännu mer (då hade ja troligtvis kooola), men min kondis känns verkligen inte braaa! uuusch. nä, nu  är det bara börja springa mer än en gång i veckan.

sitter å tvingar i mig blåbär och jordgubbar och vidrigt pulver som ja skulle ha skippat, tänkte att ja skulle prova om det var gott. :D men nixpix.

senare idag är det byn, och imon pajala troor ja. mysigt tycker jag! :)

t(vingar verkligen i mig, uuuh. får spy känslor när jag dricker, men ner ska det ta mig fan. kan inte slösa på färska jordgubbar inte. :)

såja. nu ska ja göra ett ryck innan darlo kommer hem, packa väskan och duscha står näst på tur. ha en bra dag! 

så fick man då svaret..

oookej, jag har just fått reda på vem jag är. (enligt118100)

"Maria therese svanhem, 21 år från gällivare, tillsammans med andreas hagadahl är en toktrevlig tjej som gärna reser sverige vida kring (och gärna till usa) hon lever livet i allmänhet. 118100 gissar att hon tycker om Nickelback och gärna läser boken "prime time" 118100 tror även att hon har en söt svart lugg."

ja, då vet ni vem jag är :D haha...

RSS 2.0