glitter och glamour!

ooooookej. så var det då lördag natt, blir det dee? jo. natten till lördag.
har tagit de veery lugnt ikväll, ja å linda har suttit och druckit lite vin och surra på. lite förinföridag:D

det är senare idag de gäller, då ska vi bli glitter och glamour bruuds och skakaa loss ordeentligt!
ohja! våra "gubbar" ska vi se till så dem blir oordentligt på lyset. kan ju vara bäst med tanke på att vi ska ut med vårat jobb, vem fan vet hur många grodor och paddor de komer från dem? :-)

ärliigt taalat. vad sker? vill inte ens veta om ja ska va ärlig. hujaliigen.
kan bara hoppas att ja lever i en dröm och vaknar upp snart?

tror ja ska sova en stund, snart komer väll fyllot hem raglandes och väcker en.

nåjah. puss och gonatt! ni kaan ju få skriva heeeej! alla mina trogna lääsare. ;)

hurra!

så fyller man 21. var ju på tiden för ja tycker att ja varit 20 huuur länge som helst :-D 
lets see vad som sker idag, hade behövt sova ännu mera. känner mig verkligen inte utvilad efter helgen. huja. 

puss och kram  

o m d u v a r m i n

Vad har jag gjort, det blev så fel
Jag ångrar mig, saknar dig
Vill bli hel
Hur blir det nu med våra liv
Kan det bli rätt.
På nåt sätt bli vi
Jag kan ge dig svar det jag har
Om jag får stanna kvar


Om du var min nu så skulle jag va'; din nu
Jag skulle aldrig lämnat det vackra vi haft
Om du var min nu så skulle jag va din nu
Jag skulle hålla om dig av hela min kraft


Säger förlåt, vill att du ser
Jag ångrar mig, älskar dig
åh jag ber
Att du förstår det blev så fel
Du kom I kläm
Och jag skäms för det
Jag kan ge dig svar det jag har
Om jag får stanna kvar


Om du var min nu så skulle jag va din nu....


Vi gled isär, nu står jag här
Om allt jag önskar slår in
Ska jag alltid vara dig nära
Jag ger dig allt, ja, tusenfallt
För nu är allting här så kallt


och så blev det.

hungrig, ledsen, arg, trött. det är väll vad man kan säga att ja är nu. men mest ledsen och frustrerad. vi vela ha varann, och ha barn och allt. men ingen av oss talade om det för varann, förrän det var försent. det är ju så man kan se på saken. så folk där ute! mitt råd till er är. TALA OM FÖR VARANN HUR MKT NI TYCKER OM VARANN OSV! det är grunden för att kärleken ska brinna dag ut och dag in och framförallt  växa.

min och din dröm var den samma men vi gjorde inget åt det. 
det är lätt och va efterklok, det stämmer då verkligen. sen att ja sabbat det i slutändan. det vet ja. och ja förtjänar att vara mest ledsen. även här är det lätt å va efterklok. 
sen att du gjorde som du gjorde, gör mig mest arg. men de är ju å andra sidan förståeligt att du gjorde så. men det var inte heller första gången! 

på något sätt känns allt mkt lättare nu, MEN samtidigt äckligt tungt att höra allt du velat men inte sagt, det gör mig fruustrerad och ännu mera ledsen! vi hade kunna ha hus, och barn och allt som hör till. men så blev det inte. men ja hade gjort allt för att få det så med dig!

det är nu när man är singel man ska göra allt man inte kan när man är med någon. men det är nu man tappar lusten för allt. som ex sticka utomlands å jobba i minst ett år! hade itne tackat nej till det nu. men lusten finns inte där helt enkelt. ja måste få gräva ner mig och hitta mig själv igen, så är det bara.  se frammåt är ett måste, när ja tänker tillbaka sprutar tårarna och ja vill bara somna. att inte kunna förklara i ord till någon hur mkt man tycker om denne är jobbigt, men ja vet att det inte har nån betydelse att få höra det just nu det låter ändå bara påhittat i dina öron. det hade det iaf låtit i mina öron.

nu är det bara börja glömma,  (lycka till säger mitt hjärta just nu) . men det går, fortare än man tror tydligen, enligt alla. börja jobba på ett nytt liv, med nya möjligheter. och hoppas att den sagan blir annorlunda, jag är bara 21 snart. och har ju fan hela livet på mig. jag menar, på några veckor hinner mkt hända. och ja jobbar ju på ett bra jobb dessutom!=) många kärlekshistorier börjar på mds. :D (iaf en vad ja vet) hihi. klockan är snart halv 3, kanske dags att sova nu! sova bredvid sin bästa kompis. ja, tror det eller ej men faktist går det.

ja tror på ödet, är detta meningen så är det. går inte att motarbeta på något sätt. det är att lägga energi och tid helt i onödan. det finns annat som måste få den här tiden och energin just nu. (jag veet att det är så, måste bara intala mig själv detta) på fredag är det dags att ta itu med den saken. ser fram emot de, ska bli skönt efteråt.

kallt som fan

hey hey. så hur mår ni allihopa?=)
jaa, svara på det iaf. man blir ju lite nyfiken vem som läser allt detta strunt egentligen.

allt känns väll inte lika surt nå mer. men lååångt ifrån bra. och på fredag ska ja tillbaka och se vad problemet äär. ska bli spännande! och kallt är det ute, -13. är den riiktiga kylan på g nu?

igår var det premiär för att gå på nya golvet-matta-i-kupan. det var verkligen skönt måste säga! och idag lider ja av lite värk, men tror dock morgondagen kommer vara muuche värre. =) men det är bara positivt!:P

ja saknar verkligen att få ligga i dina armar och bara mysa på! eller att få se på dig och bara titta och förklarahur mkt ja tycker om dig. antar att det kommer kännas så ett tag, bara å låta tankarna komma tills dem inte vill nå mer helt enkelt. inge annat att göra. thats it!

det här med facebook är inte så bra trots allt. man kan bli lite små tokig på den faktist :D tänker dock inte erkänna varför! ;-P men maalin hon vet. hah.

nu ska ja göra nått. kanske packa resten av mina kläder. och sen börja ta itu med det övriga. för nån hjälp lär man ju inte få?


en massa måsten

"Du måste orka" jotack, jag vet. men till byn åker ja inte nåmer. det är nog den värsta upplevelsen hittills.

det enda som är glädjande just nu är att kupan öppnar idag! och att  gå på jobbet, tror ja. tur att ja har malin vid min sida idag :D  
meen så kommer vi till de där, vi är ju synas där, och där och där och där. och de påminner en om dig och det också och allt annat. förbannat.

för övrigt, är blogg en av dem få platser där man får tycka synd om sig själv :D jag gör inte de, men kan ju säkert låta som de iplaand.

sen är ju frågan. blev det en eller två sträck? måste alltså fixa nytt! kulkul.

ey, ja är bara 20?

hejhejhejhejhej. daagen är snaart över och ja vill inte inse de jaa måste. det känns bara så blä, speciellt nu. när din far sitter här och tror allt är toppen. skit kul. känns ju inte alls jobbigt. :-( 
meedans du svirar. det är ju att ta den enkla vägen nästan. eller? ja orkar inte ens gå ner och säga hej, och låtsas se glad ut. då lär ju en eller två droppar falla.

snacka om deppigt värre. tror ja går och dör. kuuuuljuuul. ja vet att ja har mig själv att skylla. ja veeet.

näää. nått roligt måste hända inom en snaar framtid. iof var ju helgen rätt rolig, eller fredagen. och  man lär ju hänga på krogen alla helger framöver, inte alls slitet. närå. visst är ja positiv? nii behöver inte läsa. :) 

kupan ööppna din dörr. :D träna träna träääna. . . .  

lite bilder från i helg. kanske kan piffa upp de tråkiga inlägget=)

    
före                              efter

RSS 2.0