varning för ormar!

tjena mors. söndag? fet ångest att det är en hel 7-dagars arbetsvecka som står på tröskeln!
tuur då att ja får spendera den med min proffsiga polare! ;D

vad spenderades gårdagen med då, joo vi började med en frukost. och ja åt något som jag ofta åt när ja var mindre, dvs rostade mackor och ett glas med iskall oboy! fy fan vad gott!
och jag kommer alltid att tänka på min kära vän sandra när ja sitter och tuggar i mig de. det var som standard efter skolan nästan varje dag, och med en kortlek till blev det heelt bra! : D

nååväl. hur som helst så for vi vidare sen, skoterns dag stod på schemat! heeeja. kollade lite prylar och klämde lite på skotrarna, men jag hitta ingen som min lilla teddy så han får vara kvar än ett tag! :)
sen var det handling, 3 ggr var vi på coop igår! glöömsk eller klantig kalla det vad ni vill.

efter det var de dags att hälsa på nyblivna 30 åringen och äta lite tårta. mums va gott! vi kollade även stjäärnor på is, den dagen markus åker ut då slutar ja kolla. är nog bara därför ja kollar. fjortis ja vet ;)

nååväl. sen for ja hem och gjorde en "jul-tårta" jag brukar ju alltid göra sill sallad till jul och det här året ska det bli en smörgååstårta fast med sill och potäter och ägg och lök och lite geggamoja. den blev faktist rätt goo. och idag lär den vara godare när den fått dra in alla smaker. muuums! jag längtar faktist till jul lite, och det ska bli riktigt trevligt när dem små bustrollen ska fira jul med oss! :)


vad sker då idag? joo, skoterns dag även idag. är faktist mest ute efter kläder och diverse prylar såo sååo.
sen måste det bli träning också, jag hade allt velat gå på box men vi får se :)
 gymmet duger också braa. nu ska ja väcka min sovande björn.
ha en bra söndag allaalihoopa!

 

att vara glasögon orm eller ejj idag är frågan?

min älskling har ett beroende!

tisdag, igen? hoouf. nästan jobbigare än måndag:)
eftermiddag dessutom, meen ok. ja, det är mindre folk och man slipper laga lika mkt mat!

hans beroende är hur som helst, mobilspel och i detta fall typ av ms rööj. det är ett evigt ploppande på den där telefonen:)

igår fick ja vet en glad nyhet, en av mina nära å kära ska ha tillökning i sin familj. jäädrans kul!=) jag blir faktist lite avis måste ja säga. men, den dagen kommer väll (snart hoppas jag) för mig också.

och sökandet fortsätter, hoppas verkligen dem hittar caroline. det är så tragiskt, jag tänker självklart mest på hennes nära anhöriga. samtidigt tänker man påm51 åringens anhöriga, hans barn framför allt. han är säkert världens bästa pappa, men jag menar han har eventuellt tagit livet av en tjej. hur hade man reagerat om ens egen pappa hade gjort samma sak?

jag har fått en födelsedags present i förskott av mami och papi, det blev en skoterförsäkring. heeeja!  det har ja firat med att ringa å boka tid till frissan, im in neeeed for a haircut! jees, mitt hår ser för taskigt ut. ändå är det flera st som frågat/sagt "har du slingat håret" "har du klippt dig" eehm, näe. inte på några månader  har ja då svarat lite förskräckt :D
min vanliga hårfärg kanske bara har hunnit träda fram mer än vanligt ;o)

jaha, så var det dags å dra ut tandborsten från käften och börja bege sig mot jobbet. (ja jag sitter å borstar gaddarna samtidigt som ja bloggar)

kan det ta mig fan inte bara vara helger i några veckor, jag ooorkar inte jobba just nu känns det som : -( 
 

äntligen måndag!

god dag! vi överlevde helgen, HEJ å HÅ en klapp åt oss.
idag betyder det ledig dag, den ska först spenderas på stan med linda och moa. treevligt!
sen, ja sen får vi se. beror på hur mkt min man orkar med idag, tror iaf att vi ska ta en springtur och ev en tur till gymmet!
förra veckan blev det inte mkt sådant. :(

snart är det jul, har ni tänkt på de? 10 veckor ungefär. lät kanske rätt mkt ändå, men att tänka på är alla julklappar som ska köpas! därför har jag sökt semester veckan före jul så man hinner kirra allt sådant i lugn och ro! :-)

hade inte ni vela åka till nått varmt ställe? jag är jädrans sugen på de iaf.

nu ska ja göra mig redo. hejdå

fredag, and it means nåthing!

har jag gjort något fel?! jag tycker bara inte om den här känslan, den talar om för mig att det är nått som inte står rätt till?
överdriver jag och överutvecklar min känsla eller? nåja, svaret kommer förr eller senare.
 

jobb hela helgen, hoppas det blir söndag klockan 20.00 fort som fan!

tack och hej.

RSS 2.0