kan man bli mer less?

någon som har ett jobb åt mig kanske? funderar starkt på att dra. ja är spyless nu. sån jävla orättvisa har ja ladrig varit med om tidigare på ett jobb. faktist.
det pratas bakom ryggar och de duttas och dittas. lesslessless.
facket nästa möjligen, det återstår att seee:) roligt det blir isåfall. faktist! är rätt mkt som kan tas upp!

nåja, snart är det över, då får ja plugga. såg att dem sökte till ambulansen i gällivare. attans bananer att man inte var färdig !:-(

vad är det som skeeer?

ja det kan man alltid undra sig, folk överallt och ja vill bara låsa in mig och vara osocial och komma ut som en färdigutbilad ambulans sköterska :D  
är en lång väg dit men ja ska försöka!

dagen har börjat med promenix, frukost och sen har ja kollat lite program ja missat i veckan. såå. har faktist plockat klääääder också, nån mer än mig som inte kan låta bli att slänga kläder omkring sig?

jahapp, i helg väntar jobb. suger rejält men ja har en tro om att den här helgen kommer rusa iväg. world cup skit är det ju så folk kommer det krylla av!

min omställning av att sluta äta socker, dvs godis och kakor och allt som hör till har faktist gått jävligt bra hittills! hoppas det håller i sig också. ja ska inte ge upp, och nu känner jag inget sug heller. leets se hur fortsättningen följer. ja uppdaterar om saken :-)
 
nu ska ja faktist ta bort lite disk. sen ska ja börja göra mig redo för ett jobb pass. ha en skit bra helg allihopa!

puss å kram

(Pssst. snaaart kommer ju tomten också, och allt som hör till. guu vad mysigt!)


att fylla år kan va tufft.

jag suger på att uppdatera! MEN nu gör jag de:) jag vill föörst och främst tacka alla människor för fina presenter.
i loove it.

teddy har ju också fått 2 braA presenter. en service och sin försäkring! very mucho goodie. nu väntar vi bara på att johan ska börja skruva så lill pärlan får en genomgång! :)
sen är det bara (tuta) och köra. och OOM ja längtar. jissuuusssss!

imorgon får ja sova. gissa om det ska bli skönt. jag hade ju tänkt kolla om tvättstugan är ledig, men ja tror ja kanske tar och sover uut istället!
jag har skrapat lotter för 260 kronor idag, jag vann 30 kr. :-) nästa gång kanske ja har mer tuuur?
tror ja ska börja spela på lotto eller tippa hur matcherna i elitserien går? jag menar det kan ju inte vara så satans svåårt?
vi vet ju alla vem som är bäst. hihi. (bortsett från igår när dem loosa med 7-0) fuck.

nåväl, nu börjar sängen bli lockande. tack än en gång för allt ! you all made my day!


RSS 2.0