magkänslor

jag har en känsla i magen (förutom kanske en unge) som gör mig glad och får mig att fnissa, skratta, lee. im feeling veery happy dem stunderna! men hur länge varar det, det är fråågan. mejbi inte allt för länge trots allt. det är hur som helst dags att gå vidare nu, efter allt. det kan inte vara så här. sjukt jobbig känsla! :( såklart vill´man att allt ska vara som vanligt ni vet, men när det inte är som vanligt så måste man väll lyssna? inte driva bort den känslan antar ja. har iaf bestämt mig för att börja dricka havre igen, mkt nyttigt enligt mig, för min mage måår bra bra av de=) bara helt sådär appropå kom ja på det mitt i allt känslo snack. :D fast känslan i magen mste ju må bra samtidigt som den mår bra i resten av kroppen. ?;)

för öövrigt så har väll elitserien dragit igång igen! får bara hoppas att det blir samma vinnare i år igeeeeen! :D nån match måste man ju komma iväg och kolla, dee tycker då ja iaf. hejaheeja! hade vart kul å kolla med ett gäng lulefans, och se deras miner när mitt laag spöar skiten ur dem:D eeelakt, occh myycket skadegläädje:D hihi.
 
jo förresten, för er som inte blivit med i facebook, bli där nu. en ordeeer! där kan man se mkt mkt mkt fina bilder! :D
och göra lite tokiga saker.

idag äre eftermiddag, men först frissan. kuljuul. nej. ja vill bara ligga hemma och inte göra någontiingt idag. thaats it! och förövrigt hoppas ja på en sjukt rolig helg, för den som var, var jäävligt tråkig:( inget roligt antecknades, eller jo en grej. den där punkten 3 ni vet som ja inte kan, tänker eller vill ta upp här. de var det som fick mig att lee. =)

nu börjar det här bli för mkt tror ja. så slutar hääär. ska äta upp min kiwi och sen mysa på i soffan så mkt ja bara kan!!! :D

  :D

Karusellen i mitt liv.

jag bliir knäpp på allt snart! ja kommer gräva ner mig totalt. finns bara TVÅ saker som skulle göra mig sjuukt glad. eller när ja täänker efter TRE :D



1. ärtan pärtan koooom ja tänker inte bli mamma nu nu nu nuu. *fruustrerad*
2. Ta mig till värmen!
3. ÄR för känsligt att ta upp här, men guuud så ja hade vart glad, i alla evigheter framööver :D

kom förövrigt på en fjärde grej, och det är ju det där vanliga, "vunnit" pengar. ja då hade ja ju åkt till värmen. och ja hade inte jobbat mer. :D för så mkt pengar skulle det varit jaap!




det känns iaf inte lika tungt att jobba nå mer, tror det måste vara för att ja gått ner i tid. eller nått. för semestern gjorde nog inte så mkt egentligen! häär kommer den 3dje punkten in igen, för hade det slått in hade allt varit MKT lättare, som det förövrigt alltid blir när detta skeer. :D ojoj, jag vet, säger man A säger man B. men icket denna gång. ;) men åååååh vad bra det hade varit. ja blir så glad, lycklig, överenergisk när  den 3dje punkten brinner. :D oooooooh. hur ska man kunna beskriva en känsla som känns så sjukt bra? ja kommer säkert bli besviken i slutändan men, who cares. det är smällar man får ta, bara man mår bra ibland så:D här kommer ju då svåår in i bilden, sandra vet vad ja pratar om, yeep. ; )

vill åka iväg. nu

ok, jag vet, jag är uuusel på att uppdatera! meen det händer inget spännande:S eller okej, men inget ja tänker ta upphär pg av vissa saker :D i want.. yes. åka iväg nuuuuuu! till en strand, vart det finns vatten, värme, sol och mucho meeeer! :( nununuuu. och det bästa är att snart kanske jag är där? om nån månad. fan vad fint.

nästa helg äre jobb, å fest. absolut säkert! för till byn åker ja inte på ett mkt bra tag igen, har inte haft en så tråkig helg på gud vet hur länge:S absoluut trist! tur att internet och telefonen finns, men är ju knappt så det funkar där ute ju. :D
 har iaf hunnit med 2 prommisar idag, skönt. var så bra väder idag! =) men nu får gärna snön komma så det blir ordentligt kallt, så det bara blir skönare med värmen sen. ;)

image20

då vare gjort..

och sagt. nu återstår att se vad som händer. känns lite lättare iaf, men samtidigt otrooligt tråkigt och tungt. men det är nog så det ska kännas?
nu ska ja iaf kila till jobbet. sen är det helg efter dessa 6 timmar. skönt, och mkt väälbehövligt!!

puss och kram

vilda världen. :)

allt känns så tookigt som det bara kan kännas, men ja blir mer å mer säker på allt faktist. vilket ju är tur med tanke på allt!!
vännerna är det viktigast i livet, och familjen. allt annat är bara ett plus i kanten!

nu är det bara börja spara penkisar igen, för australien bara MÅSTE det bli. jag ska fan dit så är det bara!
blir det inte när det är tänkt så blir dt iaf senare. yees=)

idag är det jobb igen, bra de så helgen kommer lite fortare=) frågan är ju bara vad man ska göra i helg ju. :S livet kan se annorlunda ut, vad vet man. . . .
var å hälsa på nina igår, yeep. var ett bra tag sen så tyckte det var dags! och det passa ju perfekt eftersom hon också var ledig. :P

bra bra (IG)

Detta gillar vi. ohjaaa! ;D snart är det jobb däremot. men men, det funkar ju det med har vi märkt. dagarna går och imorgon är ja åter ledig. fy så sköönt och välbehövligt. speciellt efter denna helg!!

hoppas ni haft en lika bra braig helg.

puss å kram

rätt eller fel

att allt ska vara så komplicerat, eller är det bara för att ja är tjej allt känns så komplicerat? ja, varför gör inte alla bara som dem känner för, för stunden. då hade inte jag suttit här just nu, kan ja lova. =)

den här helgen, har fått mig att tänka om på något vis. ja kanske inte har det så bra trots allt. eller så har jag de? varför vet jag itne svaret på den frågan? har ja tappatall känsel? gaaah.
det kommer väll så småning om, ett svar. på vart ja ska ta vägen. ooom ja ska ta vägen.

jag blir glad och känner mig trygg. ja. är det allt som krääävs för att man ska ha det bra?

huur ska man veeta om man gör allting "rätt" ?

jag blir arg över en sam. mina tider på jobbet. 2 veckor i förväg, eller åtminstone en dag i förvag! vill jag veta  wtf.

forts, festligheter

såå, lite bilder från helgen kanske :) fler bilder finns på min pixbox, sunnime.pixbox.se

    

festligheter


så var det söndag , igen? fan så fort tiden går alltså. i helg har det hänt gott å blandat grejer. haft riktigt kuuul!
 på fredagmorgon tog ja mitt lilla pick å pack och åkte till umeå, där var det intervju och bo på hotell som väntade. intervjun gick sådär bra, det får duga. nu är det ju som ändå över! =) en lärdom till har ja införskaffat mig jaaa.

senare på kvällen tog vi en ladda upp tupplur innan det var dags att börja dricka alkoalko.. mkt bra, johan kom och var sällskap till oss. kul och umgås igen, var ju som eeeevigheter sen sist! :o)
vi drack för att sedan gå ut på stan och hitta någonstans att förtära mat, men vi orkade inte leta allt för länge pg av att det var jäääla kallt! så de fick bli mackeedonkan. :) nåja det funka de med.
halv5 lyckades vi somna och sen var det hotellfrukost som vänta, mmm va gott kan man tänka nu. men fan heller, det gick ner lite mat och sen var det tväär stopp :s mådde kanske inte prima fsken just sådär på morgonkvisten. :P

senare var de dags att åka hemmåt igen, för att ladda upp till nästa utegååång. :) fast här i stan, på lilla nex. fyfan. blä. vad folk och svammel det var. nåja, kvällen var fan fort över och klockan blev 2, hann träffa ett gäng människor och fick chicago flashbacks, en aning iaf. =) alltid lika kuuul. kvällen slutade i en taxi till en by, ja det var där "efter svenget" ägde ruum. =) den varade  å andra sidan inte så länge för alla var ett gäng trötta. och 2 var ett gäng packade :D imorrgon är det ååter jobb. det fuuuunkar, kommer sakna lindis bara! :P men she be baaack.

bilder kommer upp senare, då jag inte iiids börja nu. imorgon flyttar vi nog tillbaka till hägeern, då är denna bunker ett minne blott. skönt skönt skönt skönt sköööööööönt!

puss och hey!

RSS 2.0