välkommen helg!

HEJ!

jamen, då var det helg igen då. gud så skönt! ledig 2 dagar och sen är det jobb i 7 dagar och sen gott folk, SEMESTEROOS i 22 dagar.... OH!

sitter i byn och myser just nu, har just klickat hem 3 par skor för 237 kronor. fyndat kanske det heter?? varför kan itne vi ha skopunkten här i stan??

snart åker vi, snart snart. är 12 dagar innan vi lämnar gve, alltså inte ens 2 veckor kvar. shit... =))

nåja, jag tänkte bjussa bilder på mina skor. men det gåår ju itne å ladda upp! får pröva senare. 
nu duschen och sen är det goonatt.

puss å kram

sommar och sol?

hejhopp!
nu har klockan slagit söndag och det betyder att det är jobb imorgon. ja har börjat räkna ner mina dagar nu, snart åker vi och jag är peppad som attans! fast det kanske inte märks men ja går och målar upp bilder hur bra vi kommer ha de. och MYSIGT om inte annat.
det ryktas även om att det kommer vara varmt? hehe... ojdå. jag som längtar efter snön!!

den här helgen har erbjudit tältning vid kalixälven, fisket sööög rent ut sagt. men det var ändå skönt att komma ut. jag och pernilla och linnea och ante! myspys det där med å tälta...
sen har vi varit å orienterat idag i några timmar, mysigt! dock var det ju lite mygg och kryp men men.. och mina fötter, blev BLÖTA!! så ligger skorna i klorin och blir rena. bra då fick ja de också gjort... :)

nästa helg är vi home alone här i byn, skönt. tror ja ska göra lite nytta då faktist! är ju trots allt sista helgen ja hinner vara här innan ja åker. so. :) men maria och göra nytta är väll kanske inte direeeekt vanligt? 

nu kom mit hjärta såg ja. så ska nog ta och kila! men ja bjussar på en bild som min syster har tagit... är ju svinkass på att ta kort numera!


Juli...

heyheey.

har tagit sommaruppehåll, märks de? nä ja tänkte väll de eftersom ja varit så flitig på att uppdatera! :)

ligger i soffan nu och bara dör, jobbar helg och som så många andra ggr har ja ju självklart lyckas pricka in en utgång mitt i allt... men det är de värt! min darling på jobbet fyllde ju 29 år. nämner inga namn men nästa år ÄR det FEST!

för övrigt är det inte alls mångar veckor kvar nu, 16 dagar kvar att jobba. kommer ju gå som på en dans. SOM JA LÄNGTAR!! sol, bad, lyx, varmt, ännu mera sol. och vad ja förstått ännu mera sprit?? nå vi ser ju hur detta slutar. :) men roligt är vad vi ska ha. semester är ordet och det är mer än välkommet. thanx!

något ja faktist saknar är ridningen på onsdagarna. vill utvecklas mer nu! men det är inte många veckor dit heller, snart kör vi igång igen!

älsklingen är i byn, imorron får ja mysa med han igen. ja saknar honom, ja tycker om honom, eller ja. jag älskar honom. han är faktist mitt allt. my honey, my dear and my love! PUSS!

nu tänker ja inte pladdra nå mer. bjuder på lite bilder istället..


En somrig kväll i byn:)



Me and sister innan nunis..


jag på kirunafestivalen.........


Flamman är het som vanligt!


sist men inte minst, SOM JA LÄNGTAR! ge mig snö nu tack...

RSS 2.0