att välja vägen..

det är tomt, jag kan inte somna. tårarna rinner och ja vet inte direkt varför? det har snöat idag, jag borde vara glad? jag är inte glad..

jag står i ett vägskäl, jag vet inte vilken väg jag ska ta. en sak är säker, vägen som jag vandrat har nu tagit slut! det är dax att växa som människa, det är dax att lära sig något nytt. vi lever bara en gång, så att stanna och se allt som vi redan sett allt för många år är inte vad mitt liv vill! tyvärr kommer jag få vandra den nya vägen ensam är jag rädd för!
Det börjar bli dax.... vad vill du är frågan? jag vill inte veta svaret men ja tror ja redan vet!

jag har ställt mig på bostadskö i uppsala, nu ska ja bara söka lite jobb och lägenheter som ser lockande ut. ja längtar bort! till en stad som har allt. jag kan inte stanna här nå mer, min själ skriker efter att få komma bort!
som jag ser det så finns det inget kvar här nå mer. dom som betyder något kommer jag sakna, men dom närmaste har valet att följa med. tar dom inte den är det deras val! jag kan inte längre stå still och följa med på min egen bekostnad, nu tänker jag själv göra valen och se till så jag trivs...

jag kan inte köra skoter där, och jag kommer sakna snön. Men det är inte det viktigaste i mitt liv, jag vill vara lycklig varje dag, inte bara på vintern och våren. sommaren är en plåga här likaså hösten! finns ingen shopping här heller, bostadspriserna suger balle och likaså bussförbindelserna.
utbudet av nöjes aktiviteter är ju katastrof, peter aasa borde skämmas för hur värdelösa ställen han har!
att lämna sin kära här hemma gör ont, men som sagt. jag har försökt i flera år att förklara att det här är inte smultronstället.. inte mitt! att jobba med det man gör och inte trivas ett helt liv är faktist åt helvete. det är inte det jag är född till att göra, isåfall kan ja lika gärna hoppa från focus redan nu..   

jag är less på människor som inte vågar se sig omkring, som tycker att "kroknäsorna" är så värdelösa människor som inte borde få finnas. hur kan man ens tala så om ett folk som är så jävla härliga så det finns inte ord att beskriva! det är rent ut sagt vidrigt att man inte kan ge dom en chans att visa hur dom är! det sårar så mkt att höra de från ens nära också... ja ser rött när ja hör de!!!

nu måste jag sova. ska upp snart! hejdå

"Som en väg utan mål
Och ingen där som förstår
När man har tappat allt
Man någonsin trodde på, mm
Då kan det öppnas upp en dörr
Som du inte såg där förr
Och solen lyser åter vägen där du går
Precis som...

Skratt genom tårar
Och sol genom regn
Som ett hopp som växer
Där på ovisshetens äng
Som ljus när det våras
En bro över hav
När lyckan vänder sen
Den gett sig av

Varje saga har ett slut
Mm, som det varit förut
Åh, så finner alltid den
Som söker vägen ut, mm hm
Men det är inte alltid så lätt
Att finna alla de sätt
Och alla vägar som kan leda rätt


Skratt genom tårar
Och sol genom regn, åh
Som ett hopp som växer
Där på ovisshetens äng
Som ljus när det våras
En bro över hav
När lyckan vänder sen
Den gett sig av"





frammåt å bakåt och utåt och innåt!?

Ny vecka återigen, vart fan tar all tid vägen?? men bra de, då närmar vi oss semestern med stormsteg. eller hur C? ;) men du kanske dissar mig nästa år nu när det händer grejer eller?! hihi....

närå, nog vet ja att det finns en som följer med alltid!
för övrigt har det inte hänt så mkt, fast egentligen har det kanske de? men ja tänker inte eller orkar inte ta upp allt här. det får stanna på den här sidan om skärmen!

idag har elitserien dragit igång, dvs hockey! nervösa stunder och spännande matcher hoppas ja det blir. inte minst när 2 heta lag möts.. hehe, A var så söt idag när han tog på sig sin match tröja och bara väntade på att det skulle börja! ni skulle se.... men för husfridens skull så tog ja inte kort!

till helgen drar jag och C återigen ut på nya äventyr, mysigt! och vi ska ju till värsta partypinglan av oss alla.. hehe! miss yooooou!


mina brudar och jag!


för övrigt såå gör ja inte mkt, ridningen går lite segt men det är nog för att vi hade teori sist!
första gången gick riktigt bra, var nöööjd! fick mkt å stämma som inte gjort de förut. skön känsla när man väl gör rätt! men min lilla favorit är "halt" söörjer...

är det någon fler än mig som spelar farmville??

observera den fina flaggan!! ;)


sist men inte minst en video.... lite nyare!=)

höstdepp

yeeeey, i helg hoppas ja att det blir elstockholmooo med min C.
pallar inte det här nåmer. jag vill bort härifrån NU!!



39 veckor kvar......... ;)

nr one!

tänkte bara visa er 1 av anledningarna till varför beach club får högsta poäng! ;)



slå det om ni kan Olearys!

grubbel

gooodagens!

då var det tisdag, igen.. denna tisdag innebär jobb och jobb. har  även hunnit vara lite duktig:)
igår började jag få allvarliga funderingar på att söka nytt jobb! det jag har har varit bra, jag har varit nöjd och det har inte varit tungt att gå tll jobbet. men nu känner jag inte så nå mer! det känns vidrigt att behöva gå dit, smörande för chefer, iq fiskpinne till chef osv...
jag bryr heller inte om hon skulle läsa detta, ja skiter i det faktist. hon är inte min vän! hit me..

tankarna har börja flyga, är det kanske inte dax att prova bo på en annan ort? uppsala hade varit perfekt, nära till arlanda :D ni vet mkt väl varför ja vill ha nära dit.
MEN jag vet att ja skulle sakna allt här hemma efter en månad bara, men samtidigt går det lätt att ta sig hit upp. när man vill. att bo på ett annat ställe, bara för att få lite nya upplevelser!? är inte det bara nyttigt!?
jag lever för skotern, ridningen, för min familj och för min pojkvän. men allt finns kvar, hoppas jag? även om ja beger mig bort. dem som vill, följer ju med...
nu är det min tur att få utforska det ena och det andra. så ser ja de. jag kan inte sitta kvar här i 50 år till, det funkar inte så. ja vill inte!

jag trivs här uppe, hade det inte varit för jobbet hade ja aldrig börjat tänka i dessa banor, ja tror inte det iaf.

jag vill tillbaka till paradiset nu, men det har nog ingen missat. 
 

nästa år syns vi igen! =)


RSS 2.0