..att bli galen

nu ska ja börja min blogg med att. precis som malin alltid gör. :)

det gör jag därför att...
jaaa hör själva....

att ett  bord kan förstöra hela dagen visste jag då inte. förlåt så förbannat mkt om ja hämtade bordet då, ska aldrig mer upprepas, men man behöver väll inte vara otrevlig i telefon, och sen inte bry sig fast ja ringer x2? jag menar, hur fan ska ja kunna veta att du blir arg över att jag hämtar bordet och inte du? förmodligen tror ju ja att det ska vara den motsatta reaktionen, eller hur? " aah men vad bra att du gjorde de så slapp jag" i annat fall måste du ju förklara varför det inte dög att jag och inte du hämtade. huuuuuuuuuuuuur ska ja veta annars? försök ge en ekvation på det först så ska ja fundera på saken sen.........

det är ju bara så enkelt att ja kan lämna tillbaka det imorron igen. för att du sedan kan hämta det igen? mer än så är det ju inte. eller? och att ja ska behöva bli arg, irriterad och upprörd över att du är otervlig och sen påstår att det inte är något gör mig ännu mer frustrerad, visst fan var det ju något. varför inte säga det första gången ja frågar om det är något som är galet? istället smiter vi undan. det blir ju säkert bäst (not) .... du och jag om nååågon vore ju lärt oss att det inte är den bästa vägen att gå!? 

varför skriver jag bara blogg när ja blir, arg, upprörd, frustrerad, ledsen och mkt glad? får vara så iaf. =)


 

Denna dag.. och alla andra dagar.

vissa klagomål har kommit att ja aldrig uppdaterar min blogg. men det kan beero på att det inte händer så mkt just nu. :P ja är rätt nööjd med allt helt enkelt=)
sitter i byn nu och har lastat skotrarna på släpet´, dags för första servicen! =)

var förbi lotta också en sväng och det verkar inte så bra för lille godi, får se hur det gåår!=/ var iaf och pratade lite med honom och när jaskulle gå så gick han iaf mot boxdörren, och hans ögon sa som "men lämna inte mig här då utan att ens ge något" fast han såg ändå glad ut, på något vis. det måste kännas suuurt och otrooooligt jobbigt att som mamma besluta sig för om man ska avliva eller hoppas att det blir bra. hoppet är ju det sista man mister, så ja hade då försökt. så länge han inte lider så. . . klart det kostar pengar, men det gör det mesta här i livet. och ens djur är som sina små barn, mer behöver ja inte säga.
vi får hålla tummarna att det blir till det bättre=)

nu ska hjärteet få värma mig lite, ja fryser och är trött.

hare fint alla, och hoppas ni myser lika mkt som mig=) kraaams

image29

2008

ja, då är det väll bara börja på nytt år då, man har väll inge val=) början på det nya året ska man väll inte klagaa på direkt. även om det började med jobb. har ju iaf fått vara ledig en vecka. tackar ja guuudarna för! kört skoter och myst på i byn. heelt perfekt=) inte nåå festande alls, vilket kan vara bra för kroppen!:)

sitter med en sån här vacker mask för ansiktet. skönt faktist. vore man göra oftare tror ja! :P

är ju ingen hööjdare att vaara ensam hemma, huuuja. igår fick ja nå slags dödsångest, satt å tänkte på att. när vi dör så dör vi. kommer inte finnas nå mer. vad händer då? då är allt sluuuuuuut? tänk på de i 3 minuter och man blir ju deprimerad för resten av dagen. man får nå slags ryck och tänker att man måste göra nå nytta genast. iaf jag. läskig tanke. huuja :-( speciellt med tanke på hur fort åren går. 

tack för alla julklappar! supeeer bra grejer. =) och ett speciellt tack till pernilla som målat så fin fin tavla. kommer sitta som smäck ovanför teven :)
 
nu ska ja diska och sen kanske ut på en prommis om ja bara ooorkar. 

och duuu, är bara för bra. love it.


 

RSS 2.0