festligheter


så var det söndag , igen? fan så fort tiden går alltså. i helg har det hänt gott å blandat grejer. haft riktigt kuuul!
 på fredagmorgon tog ja mitt lilla pick å pack och åkte till umeå, där var det intervju och bo på hotell som väntade. intervjun gick sådär bra, det får duga. nu är det ju som ändå över! =) en lärdom till har ja införskaffat mig jaaa.

senare på kvällen tog vi en ladda upp tupplur innan det var dags att börja dricka alkoalko.. mkt bra, johan kom och var sällskap till oss. kul och umgås igen, var ju som eeeevigheter sen sist! :o)
vi drack för att sedan gå ut på stan och hitta någonstans att förtära mat, men vi orkade inte leta allt för länge pg av att det var jäääla kallt! så de fick bli mackeedonkan. :) nåja det funka de med.
halv5 lyckades vi somna och sen var det hotellfrukost som vänta, mmm va gott kan man tänka nu. men fan heller, det gick ner lite mat och sen var det tväär stopp :s mådde kanske inte prima fsken just sådär på morgonkvisten. :P

senare var de dags att åka hemmåt igen, för att ladda upp till nästa utegååång. :) fast här i stan, på lilla nex. fyfan. blä. vad folk och svammel det var. nåja, kvällen var fan fort över och klockan blev 2, hann träffa ett gäng människor och fick chicago flashbacks, en aning iaf. =) alltid lika kuuul. kvällen slutade i en taxi till en by, ja det var där "efter svenget" ägde ruum. =) den varade  å andra sidan inte så länge för alla var ett gäng trötta. och 2 var ett gäng packade :D imorrgon är det ååter jobb. det fuuuunkar, kommer sakna lindis bara! :P men she be baaack.

bilder kommer upp senare, då jag inte iiids börja nu. imorgon flyttar vi nog tillbaka till hägeern, då är denna bunker ett minne blott. skönt skönt skönt skönt sköööööööönt!

puss och hey!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0