MmmMMMm!

goo morroon!

jaahapp, så var det tisdag. jävlars vad veckorna springer iväg! snart är det ju dax att åka upp till mitt andra hem! :D ska bli lite små skönt faktiskt...

nåja, i helg. har det varit fest!! Linnea har fyllt 18 bast och pernilla fyller i helg, och ja måste ärligt säga att det var attans lyckat också. hade riktigt roligt och då klagar man inte.. krogen var till och med roligt ;D
har inte tagit några bilder, men brukar vara rätt jävla kass på de i övrigt också så ni är nog inte så chockade?
Finast har också varit med ut, tror ja lixom hamnar där uppe när ja får vara med dig! allt känns så enkelt och inget är omöjligt.. Den känslan gör mig G.L.A.D!
MmmMMMm!!
gjorde ett litet besök i stan mellan byarna som det så fint kallas också, mys på hög nivå! perfekt en söndag ;)

igårkväll, hände nå mindre otrevligt dock.. ja fick sjuuuuuuukt jävla ont i de nedre delarna av "magen" alla ni tjejer som brukar ha värk där en gång i månaden vet vad ja talar om, men nu snackar vi smärta!
det bara stramade bak i ryggen och ner i benet, orolig som ett psyk ringde ja såklart Mamma!
men hon tyckte det var läge att ringa akuten så sagt å gjort ja gjorde de..
han tyckte ja skulle komma in och få ta lite prover.
smärtan gav med sig efter ett tag och nu börja det bara göra jäävligt ont i pisseri regionen, jaha tänkte ja då var det dax igen för den årliga urinvägsinfektionen.. men nå svar på att det säkert var de fick ja inte, så ja måste in idag igen och lämna nå sur jävla prover! SUCK!
så nu sitter ja och håller mig från att pissa, och alla ni där ute som haft detta bekymmer vet hur kul det är när man är pissnödigt konstant! nåja en halvtimme kvar sen får ja drilla..

jag hoppas ni mår bättre än så iaf! men å andra sidan är det inte allt för tokigt här heller. im so happy! ;)

Puss & Kram på er alla.. Och kom ihåg DU är Finast!!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0