att uppdatera kan vara jobbigt ibland..

ooj, ja. ja jaaaaaa. vet, har varit urkass på att skriva. men ja har verkligen inte haft lust. och vad blir det om man gör något man inte har lust till? nä just de, inte bra alls. :)

kan väll börja med fredag då. var ledig, tog lite sovmorgon och sen kom pernilla och vovvarna in till stan. vi tog en kortare prommis och sen bar det av till sanna och grimm, kul! den lilla sprätten har blivit stor!
vi drack kaffe och surra innan vi drog mot staden, köpte nog inget men har shoppat nog den här månaden!!
sen var det dax att åka till byn, heja heja. kollade lite lets dance hos lotta och surrade. sen hem å sova:)

lördag var det ÄNTLIGEN dax att få sätta sig på pärlan och köra lite. vi for å hälsa på pernilla och vovarna och kulan. sen for vi vidare till sadjem och åt köttsoppa. sen heeem, en helt perfans bra dag! =) föörutom att jag var hög som ett hus efter att ha legat bakom andreas och fått i mig alla avgaser, mådde fan piss!!

söndag var det bara slö körning, var till ahven och kollade läget. bara markitta bor där. :o)
sen in till stan och drack te hos nina. jees. sen hem å söndagsmysa framför teven. det är grejer.

idag är det måndag igen :-(  jobb, och nä. hoja. vill ha helg igen. då ska vi åka byarna runt, fyfasen vad grejtans kul det kommer bli! gissa om jag längtar.

kanske man skulle ha stannat i stan och supit helgen som var, var tydligen roligt ute :-) men äh, jobbigt å vara bakis! :(
nååjah. förresten, idag börjas det igen. - sockerperioden. känns faktist som det kommer gå bra den här gången också! hoppas de, så kom inte å fresta med nå socker åt mig. nooo candy, noo dricka och nooo ben&jerry, noo cookies. ni hör ju var jävla tråkigt det låter va. som eva sa "men det är ju som att vara utan det andra" ja. men klarar ju de så ;D


nuu ni, ska ja göra lite grejer. vi hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0