julgodis!

Bountybitar
50 stycken

Läckert på godisbordet

Ingredienser

50 g smör eller margarin
1/2 dl vit baksirap
1/2 dl florsocker
2 dl vispgrädde
1 påse kokosflingor (200 g)

Garnering:
200 g ljus blockchoklad

Gör så här

Blanda allt utom kokos i en kastrull och koka i 5 minuter. Tillsätt kokosen.
Häll upp smeten på ett bakplåtspapper och ställ kallt i minst 1 timme. Dela därefter i bitar med en vass kniv som doppats i varmt vatten.
Smält chokladen över vattenbad. Doppa kokosbitarna i chokladen och låt dem stelna på ett nytt bakplåtspapper. Förvaras kallt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0